Echipa Eco Synergy

Echipa de Management

Membrii board-ului si-au pus laolalta propriile experiente dobandite in domenii diferite, reusind sa formeze o echipa multidisciplinara cu o perspectiva complexa asupra business-ului.

Luminița Rosca

Director General

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul protectiei mediului si a managementului deseurilor, Luminita coordoneaza echipa Eco Synergy din anul 2018, fiind implicata in strategia companiei, dar si a industriei pe care o reprezinta organizatia. Rolul ei principal este de a crea o echipa de profesionisti care sa deruleze activitatile operationale, comerciale si financiare ale organizatiei la un nivel inalt de etica si responsabilitate.

Stefan Runcanu

Director General Adjunct

Stefan este Director General Adjunct, cu o experienta de peste 15 ani in functii de conducere. Este creativ, proactiv si mereu motivat de provocari, cu experienta in publicitate, marketing si vanzări. Isi foloseste abilitatile de lider pentru a aduce coeziune echipei. Prin atitudinea sa energică construiește relatii de afaceri de lunga durata.

Cristina Olteanu

Director Financiar

Cristina are peste 15 ani experienta in domeniul administrativ financiar. Din 2017 face parte din familia Eco Synergy, avand următoarele atributii: coordoneaza Departamentul Financiar, analizeaza cheltuielile în corelare cu bugetul de venituri si cheltuieli, analizeaza si recomanda imbunatatiri ale sistemelor financiare, politicilor si procedurilor firmei, care sa contribuie la cresterea profitabilitatii, cauta permanent si propune moduri de optimizare a costurilor.

Echipele de Vanzari si Achizitii

Sunt cele care aduc la cunostinta companiilor din Romania obligatiile pe care le au cu privire la mediu si le ajuta sa-si indeplineasca obiectivele de reciclare/valorificare a cantitatilor de ambalaje puse pe piata.

Ioana Maja

Consultant Vanzari

Avand peste 18 ani de experienta in domeniile de vanzari, achizitii si antreprenoriat, Ioana s-a alaturat echipei Eco Synergy, in anul 2019. Focusul principal al ei este construirea patreneriatelor de lunga durata, atat pe plan professional, cat si personal. Este foarte orientata catre dezvoltarea business-ului, catre parteneri si colegi, oferind cu promptitudine suport ori de cate ori i se solicita.

Oana Atanasiu

Consultant Vanzari

Oana are peste 8 ani experienta in vanzari si asistenta clienti. Dorinta de a se dezvolta constant pe plan profesional a determinat-o sa se indrepte catre protectia mediului, domeniu nou, dar cu multiple posibilitati de perfectionare. Astfel, Oana este parte a echipei de Vanzari Eco Synergy, din 2021.

Alin Baltateanu

Responsabil Achizitii

Functia de Responsabil Achizitii ii confera lui Alin posibilitatea de a consilia colectorii parteneri, de a negocia conditiile de colaborare cu furnizorii (colectori si ADI/UAT) si de a fi raspunzator cu semnarea contractelor cu partenerii, printre altele.

Corvin Petrescu

Responsabil Achizitii

Corvin a inceput sa lucreze in domeniul mediului in 2017, iar din anul 2020 face parte din echipa de Achizitii a Eco Synergy. Auditarea proceselor operationale in raport cu furnizorii de servicii, evaluarea furnizorilor si achitionarea de materiale necesare indeplinirii obiectivelor companiilor, clienti ai organizatiei se numara printre atributiile sale.

Virgil Enachescu

Responsabil Achizitii

Cu o experienta de peste 7 ani in domeniul protectiei mediului, Virgil s-a alaturat echipei de Achizitii a Eco Synergy in 2020. Printre atributiile sale se numara: auditarea proceselor operationale in raport cu furnizorii de servicii, evaluarea furnizorilor si achitionarea de materiale necesare indeplinirii obiectivelor companiilor, clienti ai organizatiei.

Echipa de Trasabilitate

Trasabilitatea este o etapa esentiala pentru indeplinirea obiectivelor de reciclare, in cadrul careia activeaza o echipa de experti ce asigura corectitudinea trasabilitatii deseurilor de ambalaj, de la producerea, pana la eliminarea/valorificarea lor.

Catalina Rusu

Team Leader Trasabilitate

Catalina activeaza in domeniul managementului deseurilor de ambalaje de peste 4 ani. Din 2021 coordoneaza departamentul de Trasabilitate din cadrul Eco Synergy, fiind implicata in mentinerea unei bune colaborari cu partenerii si autoritatile in activitatea operationala a companiei, prin stabilirea de proceduri, analize si verificari pentru asigurarea trasabilitatii corecte a deseurilor de ambalaje. Are un rol important in procesul de indeplinire a obiectivelor companiilor, clienti ai Eco Synergy.

Liliana Ion

Responsabil Trasabilitate

Liliana si-a inceput calatoria in domeniul protectiei mediului in 2013, iar echipei Eco Synergy i s-a alaturat in 2020, in functia de Responsabil Trasabilitate. Ea contribuie cu precizie si responsabilitate la asigurarea corectitudinii circuitului deseurilor de la colectare pana la reciclare, mentine relatia cu furnizorii de servicii, asigurandu-se de intelegerea, respectarea si implementarea procedurilor operationale si tehnice, in cadrul companiei si in raport cu companiile partenere.

Olga Maciuca

Responsabil Trasabilitate

Olga ocupa functia de Responsabil Trasabilitate din 2019. Spirit analitic si orientata spre perfectionare constanta, Olga are ca atributii auditarea dosarelor de raportare ale partenerilor din portofoliu, centralizarea si analiza datelor obtinute, astfel incat obiectivele companiei sa fie atinse. De asemenea, Olga este implicata in intocmirea situatiilor solicitate de catre autoritati, la controale, audituri si raportari.

Nicoleta Stoian

Responsabil Trasabilitate

Nicoleta activeaza in domeniul mediului de peste patru ani, iar din 2021 face parte din echipa de Trasabilitate din cadrul Eco Synergy. In raspunderile ei intra colaborarea cu furnizorii companiei, intocmirea raportarilor trimestriale catre AFM, asigurarea periodica a corectitudinii raportarii cantitatilor contractate si intocmirea situatiilor solicitate de autoritati. Nicoleta este specializata in legislatia de mediu, aplicand cunostintele acumulate in activitatea zilnica.

Georgiana Muraru

Responsabil Trasabilitate

Georgiana a absolvit Facultatea de Inginerie a mediului din cadrul Politehnicii Bucuresti si face parte din echipa Eco Synergy din 2020. Ea contribuie la buna functionare a departamentului prin auditarea dosarelor de trasabilitate, asigurarea acuratetii datelor furnizate de partenerii Eco Synergy si coordonarea acestora.

Ludmila Godoba

Responsabil Trasabilitate

Este cea mai noua membra a echipei de Trasabilitate. Pasiunea pentru cifre si respectul fata de natura si ecologie i-au deschis calea catre domeniul protectiei mediului. Auditarea dosarelor de trasabilitate si asigurarea acuratetei datelor raportate de catre partenerii Eco Synergy se numara printre atributiile sale.
Ludmila contribuie la dezvoltarea departamentului si indeplinirea obiectivelor companiei prin aptitudinile sale native, precum atentia la detalii, rigurozitatea si spiritul analitic.

Suport

Fie ca este vorba de project management, administrativ, financiar sau customer support, colegii nostri se asigura de buna functionare a companiei.

Ionela Greaca

Economist

Din 2006, Ionela lucreaza in domeniul financiar, iar in 2020 s-a alaturat echipei Eco Synergy. Isi iubeste munca, apreciaza profesionistii si tine foarte mult la calitatea lor umana. Pasiunea fata de activitatea aleasa, desfasurata alaturi de profesionistii Eco Synergy, o motiveaza sa-si depaseasca limitele.

Oana Marin

Suport Clienti

Oana s-a alaturat echipei Eco Synergy in 2021, avand o experienta de peste 15 ani in aria vanzari si suport clienti. Este o persoana comunicativa, optimista, perseverenta si determinata sa aprofundeze cat mai multe cunostinte in domeniul mediului. Ii place sa lucreze cu oameni profesionisti, drept pentru care se bucura ca face parte din familia Eco Synergy.

Alina Sandulescu

Manager Resurse Umane

Cu o experiență de peste 15 ani în companii internaționale de retail, Alina coordonează activitățile de resurse umane.
„Sunt o fire dinamică și mă implic în toate acțiunile care pot duce la bunăstarea oamenilor și a mediului înconjurător. Susțin transparența și comunicarea în toate procesele și cred cu tărie că oamenii, chiar fac diferența.”

Echipa de Marketing

Echipa care va tine la curent cu noutatile, cercetarile, bunele practici si serviciile pe care le oferim celor peste 1000 de clienti din portofoliu.

Alexandra Zarnescu

Specialist Marketing

Desi pregatirea sa este in domeniul artistic/umanist (cinematografie si filologie), ecologia este o alta mare pasiune a Alexandrei. S-a alăturat echipei Eco Synergy in calitate de Specialist Marketing, avand ca atributii crearea de continut pentru site-ul companiei si social media, activitate care imbina foarte bine pasiunile si aptitudinile sale.

Oana Voicu

Specialist Marketing

Oana s-a alaturat echipei Eco Synergy in anul 2019, in functia de Specialist Marketing, atrasa de domeniul mediului si de posibilitatea de a face ceva concret pentru protectia lui. Contribuie la crearea unor proiecte de responsabilizare si educare a oamenilor in directia sustenabilitatii, iar acest lucrul îi aduce cea mai mare satisfactie, considerandu-l partea cea mai frumoasă a muncii sale.

Adina Alexa

Graphic Designer

Adina a studiat design în Timișoara, fiind pasionată de arte vizuale, în special design interior și vestimentar. Printre pasiunile Adinei se numără plimbările în natură – de unde și interesul pentru ecologie -, gătitul și practicarea sportului, precum mersul la sală, tenis sau volei. De asemenea, o importantă caracteristica a Adinei este curiozitatea să învețe lucruri noi din toate domeniile, sa viziteze locuri noi sau să audă poveștile de viață ale oamenilor.

Diana Manoliu

Graphic Designer

Diana este middle Graphic Designer in cadrul Eco Synergy, cu un simt dezvoltat pentru estetic, compozitie si o pasiune pentru design in comunicarea vizuala. Aduce echipei un echilibru intre creativitate si gandire strategica in comunicarea eficienta a mesajului brandului prin vizual si campanii.

O mica parte din partenerii nostri