Echipa Eco Synergy

Echipa de Management

Membrii board-ului si-au pus laolalta propriile experiente dobandite in domenii diferite, reusind sa formeze o echipa multidisciplinara cu o perspectiva complexa asupra business-ului.

Luminița Roșca Director General
Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul protectiei mediului si a managementului deseurilor, Luminita coordoneaza echipa Eco Synergy din anul 2018, fiind implicata in strategia companiei, dar si a industriei pe care o reprezinta organizatia. Rolul ei principal este de a crea o echipa de profesionisti care sa deruleze activitatile operationale, comerciale si financiare ale organizatiei la un nivel inalt de etica si responsabilitate.
Stefan Runcanu Director General Adjunct
Stefan este Director General Adjunct, cu o experienta de peste 15 ani in functii de conducere. Este creativ, proactiv si mereu motivat de provocari, cu experienta in publicitate, marketing si vanzări. Isi foloseste abilitatile de lider pentru a aduce coeziune echipei. Prin atitudinea sa energică construiește relatii de afaceri de lunga durata.
Cristina Olteanu Director Financiar
Cristina are peste 15 ani experienta in domeniul administrativ financiar. Din 2017 face parte din familia Eco Synergy, avand următoarele atributii: coordoneaza Departamentul Financiar, analizeaza cheltuielile în corelare cu bugetul de venituri si cheltuieli, analizeaza si recomanda imbunatatiri ale sistemelor financiare, politicilor si procedurilor firmei, care sa contribuie la cresterea profitabilitatii, cauta permanent si propune moduri de optimizare a costurilor.
Bogdan Leahu Director Comercial
Dupa o experienta de peste 20 de ani in management comercial, management operational, dezvoltare afaceri, consultanta si vanzari in diverse industrii, in companii multinationale si in domeniul antreprenoriatului/start-up-ului, Bogdan s-a alaturat echipei Eco Synergy in 2021. Din functia de Director Comercial, Bogdan dezvolta echipele de Vanzari, Achizitii si Trasabilitate pe care le conduce, prin abilitatile naturale de leadership, comunicare si organizare, pe care le detine.

Echipele de Vanzari si Achizitii

Sunt cele care aduc la cunostinta companiilor din Romania obligatiile pe care le au cu privire la mediu si le ajuta sa-si indeplineasca obiectivele de reciclare/valorificare a cantitatilor de ambalaje puse pe piata.

Mariana Banciu Consultant Vanzari
Mari are o experienta de peste 10 ani in vanzari de servicii, produse si consultanta. Din 2021 face parte din echipa Eco Synergy, cu scopul de a se dezvolta profesional intr-un domeniu foarte actual: protectia mediului si sustenabilitate. Se identifica cu ceea ce face, stiind ca munca sa contează pentru generațiile viitoare. Imbunatatirea conditiilor mediului inconjurator prin constientizare si actiune o motiveaza sa descopere mai departe tot ce ii ofera acest domeniu.
Florin Popa Consultant Vanzari
Peste 15 ani experienta in vanzari si marketing. Din 2020 face parte din echipa de vanzari a Eco Synergy contribuind la marirea portofoliului de clienti si mentinerea serviciilor de calitate oferite acestora. Florin considera ca domeniul protectiei mediului ii ofera posibilitatea de a se dezvolta profesional, prin implicarea sa cu efecte benefice pe termen lung, intrucat isi va lasa amprenta pentru generatiile viitoare.
Oana Atanasiu Consultant Vanzari
Oana are peste 8 ani experienta in vanzari si asistenta clienti. Dorinta de a se dezvolta constant pe plan profesional a determinat-o sa se indrepte catre protectia mediului, domeniu nou, dar cu multiple posibilitati de perfectionare. Astfel, Oana este parte a echipei de Vanzari Eco Synergy, din 2021.
Corvin Petrescu Responsabil Achizitii
Corvin a inceput sa lucreze in domeniul mediului in 2017, iar din anul 2020 face parte din echipa de Achizitii a Eco Synergy. Auditarea proceselor operationale in raport cu furnizorii de servicii, evaluarea furnizorilor si achitionarea de materiale necesare indeplinirii obiectivelor companiilor, clienti ai organizatiei se numara printre atributiile sale.
Alin Baltateanu Responsabil Achizitii
Functia de Responsabil Achizitii ii confera lui Alin posibilitatea de a consilia colectorii parteneri, de a negocia conditiile de colaborare cu furnizorii (colectori si ADI/UAT) si de a fi raspunzator cu semnarea contractelor cu partenerii, printre altele.
Virgil Enachescu Responsabil Achizitii
Cu o experienta de peste 7 ani in domeniul protectiei mediului, Virgil s-a alaturat echipei de Achizitii a Eco Synergy in 2020. Printre atributiile sale se numara: auditarea proceselor operationale in raport cu furnizorii de servicii, evaluarea furnizorilor si achitionarea de materiale necesare indeplinirii obiectivelor companiilor, clienti ai organizatiei.

Echipa de Trasabilitate

Trasabilitatea este o etapa esentiala pentru indeplinirea obiectivelor de reciclare, in cadrul careia activeaza o echipa de experti ce asigura corectitudinea trasabilitatii deseurilor de ambalaj, de la producerea, pana la eliminarea/valorificarea lor.

Catalina Rusu Team Leader Trasabilitate
Catalina activeaza in domeniul managementului deseurilor de ambalaje de peste 4 ani. Din 2021 coordoneaza departamentul de Trasabilitate din cadrul Eco Synergy, fiind implicata in mentinerea unei bune colaborari cu partenerii si autoritatile in activitatea operationala a companiei, prin stabilirea de proceduri, analize si verificari pentru asigurarea trasabilitatii corecte a deseurilor de ambalaje. Are un rol important in procesul de indeplinire a obiectivelor companiilor, clienti ai Eco Synergy.
Liliana Ion Responsabil Trasabilitate
Liliana si-a inceput calatoria in domeniul protectiei mediului in 2013, iar echipei Eco Synergy i s-a alaturat in 2020, in functia de Responsabil Trasabilitate. Ea contribuie cu precizie si responsabilitate la asigurarea corectitudinii circuitului deseurilor de la colectare pana la reciclare, mentine relatia cu furnizorii de servicii, asigurandu-se de intelegerea, respectarea si implementarea procedurilor operationale si tehnice, in cadrul companiei si in raport cu companiile partenere.
Olga Maciuca Responsabil Trasabilitate
Olga ocupa functia de Responsabil Trasabilitate din 2019. Spirit analitic si orientata spre perfectionare constanta, Olga are ca atributii auditarea dosarelor de raportare ale partenerilor din portofoliu, centralizarea si analiza datelor obtinute, astfel incat obiectivele companiei sa fie atinse. De asemenea, Olga este implicata in intocmirea situatiilor solicitate de catre autoritati, la controale, audituri si raportari.
Nicoleta Stoian Responsabil Trasabilitate
Nicoleta activeaza in domeniul mediului de peste patru ani, iar din 2021 face parte din echipa de Trasabilitate din cadrul Eco Synergy. In raspunderile ei intra colaborarea cu furnizorii companiei, intocmirea raportarilor trimestriale catre AFM, asigurarea periodica a corectitudinii raportarii cantitatilor contractate si intocmirea situatiilor solicitate de autoritati. Nicoleta este specializata in legislatia de mediu, aplicand cunostintele acumulate in activitatea zilnica.
Georgiana Muraru Responsabil Trasabilitate
Georgiana a absolvit Facultatea de Inginerie a mediului din cadrul Politehnicii Bucuresti si face parte din echipa Eco Synergy din 2020. Ea contribuie la buna functionare a departamentului prin auditarea dosarelor de trasabilitate, asigurarea acuratetii datelor furnizate de partenerii Eco Synergy si coordonarea acestora.
Ludmila Godoba Responsabil Trasabilitate
Este cea mai noua membra a echipei de Trasabilitate. Pasiunea pentru cifre si respectul fata de natura si ecologie i-au deschis calea catre domeniul protectiei mediului. Auditarea dosarelor de trasabilitate si asigurarea acuratetei datelor raportate de catre partenerii Eco Synergy se numara printre atributiile sale. Ludmila contribuie la dezvoltarea departamentului si indeplinirea obiectivelor companiei prin aptitudinile sale native, precum atentia la detalii, rigurozitatea si spiritul analitic.

Suport

Fie ca este vorba de project management, administrativ, financiar sau customer support, colegii nostri se asigura de buna functionare a companiei.

Ionela Greaca Asistent Financiar
Din 2006, Ionela lucreaza in domeniul financiar, iar in 2020 s-a alaturat echipei Eco Synergy. Isi iubeste munca, apreciaza profesionistii si tine foarte mult la calitatea lor umana. Pasiunea fata de activitatea aleasa, desfasurata alaturi de profesionistii Eco Synergy, o motiveaza sa-si depaseasca limitele.
Andreea Popescu Manager Proiect
Specialist in managementul deseurilor, cu peste 7 ani experienta in companii de responsabilitate extinsa a producatorului, colectare si reciclare, Andreea este o persoana profesionista, orientata spre rezultate, cu capacitati organizatorice, care i-au adus realizari constante in procesul de imbunatatire a calitatii. Concentrata pe eficienta programelor, activitatilor si oamenilor, cu experienta in implementarea sistemelor, ea tinteste spre imbunatatirea sustinuta a activitatilor domeniului in care profeseaza.
Oana Marin Suport Clienti
Oana s-a alaturat echipei Eco Synergy in 2021, avand o experienta de peste 15 ani in aria vanzari si suport clienti. Este o persoana comunicativa, optimista, perseverenta si determinata sa aprofundeze cat mai multe cunostinte in domeniul mediului. Ii place sa lucreze cu oameni profesionisti, drept pentru care se bucura ca face parte din familia Eco Synergy.
Alina Bratu Responsabil HR si Administrativ
Alina se ocupa de departamentele Resurse umane si Administrativ. A ales acest domeniu pentru ca iubeste oamenii si interactiunea interumana. Este o persoana comunicativa, organizata si foarte antenta la detalii. Ii place sa fie inconjurata de oameni, sa-i asculte si sa le inteleaga nevoile.

Echipa de Marketing

Echipa care va tine la curent cu noutatile, cercetarile, bunele practici si serviciile pe care le oferim celor peste 1000 de clienti din portofoliu.

Alexandra Zarnescu Specialist Marketing
Desi pregatirea sa este in domeniul artistic/umanist (cinematografie si filologie), ecologia este o alta mare pasiune a Alexandrei. S-a alăturat echipei Eco Synergy in calitate de Specialist Marketing, avand ca atributii crearea de continut pentru site-ul companiei si social media, activitate care imbina foarte bine pasiunile si aptitudinile sale.
Oana Voicu Specialist Marketing
Oana s-a alaturat echipei Eco Synergy in anul 2019, in functia de Specialist Marketing, atrasa de domeniul mediului si de posibilitatea de a face ceva concret pentru protectia lui. Contribuie la crearea unor proiecte de responsabilizare si educare a oamenilor in directia sustenabilitatii, iar acest lucrul îi aduce cea mai mare satisfactie, considerandu-l partea cea mai frumoasă a muncii sale.
Carmen Placinta Specialist Marketing
Pasiunea pentru artele vizuale, experienta in art direction, graphic design si editare video ii ofera lui Carmen mix-ul potrivit de cunostinte si skill-uri pentru a duce mai departe povestea Eco Synergy catre publicul tinta. Entuziasmul, abilitatea de a elabora concepte, de a dezvolta si implementa idei creative o aliniaza la valorile si la scopul comun al departamentului de marketing.

O mica parte din partenerii nostri