ECO SYNERGY

DESPRE NOI

DESPRE ECO SYNERGY

O echipa sudata in cei peste 15 ani petrecuti impreuna in domeniul consultantei de mediu si al preluarii responsabilitatilor de mediu.

Ecosynergy - Experienta companiei

Experiență

Povestea ECO Synergy nu începe în 2017, anul licențierii acestei Societăți ca și Organizație de Transfer de Responsabilitate, ci în 2005, atunci când am decis înființarea unei firme de consultanță de mediu cu acoperire la nivel național.

În timp, colectivul s-a sudat și experiența noastră cumulată ne-a făcut să devenim una dintre cele mai de succes firme care oferă consultanță de mediu pe piața serviciilor de acest tip din România.

Treptat, serviciile pe care le ofeream clienților noștri au devenit din ce în ce mai apreciate. Totuși, am sesizat că pachetului de consultanță pe care îl ofeream partenerilor noștri îi lipsea ceva, iar acel ceva a fost oferirea serviciului de transfer al responsabilităților de mediu ca și Organizație de Transfer de Responsabilitate.

Acesta este motivul pentru care în 2017 am decis să înființăm aceasta organizație de transfer al responsabilităților de mediu și ceea ce ne-am propus (și până în prezent am și reușit) este să oferim servicii la aceleași standarde ridicate de calitate, ca cele oferite pe segmentul consultanței de mediu.

Misiune, Viziune, Valori

Eco Synergy - Misiune, Viziune, Valori

Misiune

Oferirea celor mai eficiente servicii de transfer de responsabilitate in domeniul ambalajelor din Romania.

Viziune

Preluarea responsabilitatilor de mediu pentru clientii nostri reprezinta, pe langa conformarea cu legislatia aferenta, un pas important in educarea societatii si protejarea mediului.

Valori

  • integritate - ne asumam responsabilitatile dvs in domeniul ambalajelor cu respectarea deplina a cadrului legislativ
  • transparenta - oferim clientilor si partenerilor nostri informatiile necesare luarii unei decizii economice sau financiare intr-un mod transparent
  • operativitate - suntem eficienti in oferirea serviciilor in domeniul ambalajelor corect, la timp si in conformitate deplina cu prevederile legale.
TOP