ECO SYNERGY

DESPRE NOI

DESPRE ECO SYNERGY

O echipa sudata in cei 12 ani petrecuti impreuna in domeniul consultantei de mediu si preluarii responsabilitatilor de mediu.

Ecosynergy - Experienta companiei

Povestea ECO Synergy nu incepe in 2017, anul licentierii acestei societati ca si Organizatie de Transfer de Responsabilitate. Povestea noastra incepe acum 12 ani, in anul 2005, atunci cand am decis infiintarea unei firme care se ocupa cu succes pentru clientii sai cu consultanta de mediu la nivel national.

In timp colectivul s-a sudat si experienta noastra cumulata ne-a facut sa devenim una dintre cele mai de succes firme care ofera consultanta de mediu pe piata serviciilor de acest tip din Romania.

Treptat, serviciile pe care le ofeream clientilor nostri au devenit din ce in ce mai apreciate. Totusi, am sesizat ca pachetului de consultanta pe care il ofeream partenerilor nostri ii lipsea ceva, iar acel ceva a fost oferirea serviciului de transfer al responsabilitatilor de mediu ca si Organizatie de Transfer de Responsabilitate.

Acesta este motivul pentru care in 2017 am decis sa infiintam aceasta organizatie de transfer al responsabilitatilor de mediu si ceea ce ne-am propus (si pana in prezent am si reusit) este sa oferim servicii la aceleasi standarde ridicate de calitate pe care le ofeream si pana in prezent pe segmentul consultantei de mediu.

TOP