Eco Synergy » Consultanta de Mediu

Consultanta de Mediu Eco Synergy

Consultanta de Mediu

ECO SYNERGY este partenerul tau pe intreg lantul de responsabilitate in managementul ambalajelor si deseurilor de ambalaje, de la identificarea corecta a obligatiilor, la raportari eficiente si pana la incredintarea deseurilor unor operatori economici autorizati pentru colectare si reciclare.

Consultanța de Mediu si suport Eco Synergy

Audit ambalaje

Audit de Mediu


Auditul de Mediu este un proces esential in evaluarea modului de conformare cu legislatia, cu principiile de business si cu procedurile interne. Etapele unui proces de Audit de Mediu sunt etapele standard in cadrul unui proces de audit:
- planificarea/stabilirea obiectivelor auditului
- colectarea, analizarea si evaluarea datelor
- stabilirea remedierilor si a prioritatilor pentru conformare si intocmirea de recomandari
- implementarea recomandărilor

Obligatii fondul de mediu

Obligatii catre Fondul de Mediu

Obligatiile catre Fondul pentru Mediu reunesc o serie de taxe si contributii pe care societatile au datoria sa le achite catre Administratia Fondului pentru Mediu, fie pentru neindeplinirea unor obligatii (cum ar fi reciclarea deseurilor de ambalaje, colectarea deseurilor electrice si electronice etc.), fie pentru asumarea principiului „poluatorul plateste” (cum ar fi taxa pe ambalaje, ecotaxa pentru pungile de plastic, taxa pentru emisii in atmosfera etc.).

Gestionarea deseurilor de ambalaj

Gestionarea Deseurilor

Gestiunea deseurilor incepe cu procesul de colectare selectiva, adica momentul identificarii categoriilor de deseuri generate de o societate, continua cu evidente lunare, raportari anuale, predarea deseurilor catre colectori autorizati pentru transport, depozitare, tratare si reciclare a deseurilor, cu scopul de a reduce efectul lor nociv asupra sanatatii si a mediului, precum si valorificarea unor resurse prin reutilizarea partilor recuperabile.

Consultanta de Mediu pentru afaceri Sustenabile

Sustenabilitatea inseamna a fi responsabil. Sustenabilitatea nu se rezuma doar la campanii de CSR si la actiuni punctuale, ci trebuie sa faca parte din ADN-ul unei companii. Un stil de business si de viata sustenabil inseamna un consum mai mic de resuse, pretuind calitatea si nu cantitatea.

Dorinta Eco Synergy este de a creste responsabilitatea fata de mediu a partenerilor sai, printr-un management corect al deseurilor de ambalaje la nivelul intregii tari, cu scopul de a asigura un mediu curat generatiilor viitoare.

Sustenabilitate