sustenabil zi de zi

Sustenabil zi de zi – un ghid cu sfaturi practice pentru un stil de viață eco friendly

Eco Synergy » Sustenabilitate » Sustenabil zi de zi – un ghid cu sfaturi practice pentru un stil de viață eco friendly

Eco Synergy și Stratos în parteneriat cu Asociația Environ, lansează provocarea ,,Sustenabil zi de zi”, un îndemn pentru noi toți la un comportament responsabil, cu un impact minim asupra mediului.

 

Proiectul ,,Sustenabil zi de zi” se adresează tuturor celor care sunt interesați de un stil de viață sănătos și cu o amprentă mai mică asupra mediului înconjurător. Departe de a fi o enciclopedie exhaustivă despre sustenabilitate, ghidul este mai degrabă o culegere de informații care își propune să îi ajute pe cititori să înțeleagă câteva principii de bază ale unui stil de viață cu impact minim asupra mediului.

Ghidul abordează 24 dintre cele mai frecvente activități zilnice din viața unui om, propunând alternative mai puțin dăunătoare mediului pentru gesturi precum alegerea sau renovarea locuinței, deplasări, organizarea unei petreceri, cumpărarea și prepararea mâncării sau educarea celor mici.

Ghidul este disponibil online pe www.sustenabilzidezi.ro.

 

Un stil de viață sustenabil înseamnă să consumi mai puține resurse, prețuind calitatea și nu cantitatea. Înseamnă respect pentru oameni, pentru mediul înconjurător și respect pentru tine.  Înseamnă să faci alegeri responsabile, conștiente. E important să reținem că alegerile noastre zilnice, conștiente multiplicate la scară largă, în fiecare zi, pot avea un impact pozitiv uriaș.

Drumul către sustenabilitate începe acum și nu se oprește niciodată!

Distribuie

Comments are closed.