Echipa ECO SYNERGY are o experienta de peste 7 ani in consultanta de mediu.

EXPERIENTA SPECIALISTILOR ECO SYNERGY

O echipa sudata in cei peste 7 ani petrecuti impreuna in domeniul consultantei de mediu si preluarii responsabilitatilor de mediu.

Povestea ECO SYNERGY nu incepe in 2017, anul infiintarii acestei societati ca si Organizatie de Transfer de Responsabilitate de Mediu. Povestea noastra incepe acum peste 7 ani, in anul 2010, atunci cand am decis infiintarea unei firme care se ocupa cu succes pentru clientii sai de consultanta de mediu.

In timp echipa s-a sudat si experienta noastra cumulata ne-a facut sa devenim una dintre cele mai de succes firme care ofera servicii si consultanta de mediu.

Treptat, serviciile pe care le ofeream clientilor nostri au devenit din ce in ce mai apreciate. Totusi, am sesizat ca pachetului de consultanta pe care il ofeream partenerilor nostri ii lipsea ceva, iar acel ceva a fost oferirea serviciului de transfer al responsabilitatilor in domeniul ambalajelor.

Acesta este motivul pentru care in 2017 am decis sa infiintam aceasta organizatie de transfer al responsabilitatilor in domeniul ambalajelor si ceea ce ne-am propus este sa oferim servicii la aceleasi standarde ridicate de calitate pe care le oferim pe segmentul consultantei de mediu.

TOP